Åsa Petersen

Hej

5 december 2011

Jag har en mycket viktig vecka framför mig. Jag fyller 35 (min egen definition av medelåldern) och ska fira detta med en finare middag i Stockholm och en vildare fest i Luleå. Det är det roliga viktiga. Sen finns det det viktiga viktiga också – det rör resor och möten och jobb – men det kan jag tyvärr inte berätta så mycket om. Önska mig lycka till bara så kommer det här att gå bra och bli bra. Puss

2 kommentarer

 1. majalena säger:

  Klart att jag önskar dig LYCKA TILL!!!!
  Du är just en “sån tjej-kvinna” som jag hade velat vara eller ha som dotter. Nu blev det tre söner….-som jag älskar och respekterar.
  “Om du känner att du vill flyga, låt ingen tvinga dig att krypa” brukade jag säga till dem. De orden får du också av mig. Kram

 2. jenny säger:

  Medelålder??!!! NÄ, det kan jag inte instämma med. Jag känner mig långt i från medelåldern!!
  Lycka till

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *