Åsa Petersen

Hej från sjukstugan

25 januari 2012
Snodde denna enkät  av Quetzala. 1. Hur gammal är du om fem år? 40! 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Ingen. Eller rättare sagt: en våldtäktsman när jag febermardrömde. 3. Hur lång är du? 169 cm. 4. Vilken är den senaste filmen du sett? Minns ej. Skyller på febern. 5. Vem ringde du senast? Mamma. ”Kan du handla åt mig? Mjölk, mjölkchoklad, sushi.” 6. Vem ringde dig senast? Pappa från Kalifornien för en liten stund sedan. 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ”Ja. Ok.” 8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms! Hatar ringa. Ring mig aldrig. Sms:a mig bara, eller mejla. 9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta och jättekära. 10. När såg du senast din mamma? I dag när hon kom med mjölken, mjölkchokladen och sushin. Fina mamma. 11. Vilken ögonfärg har du? Väldigt blåögd. 12. När vaknade du i dag? Först kl 03, sen kl 09, sen kl 11. Febern. 13. Vilken är din favoritjulsång? Helgen vecka 51, Mattias Alkberg. 14. Vilken är din favoritplats? Manhattan. 15. Vilken plats föredrar du minst? Tunnelbaneperronger. Tror alltid nån ska hoppa eller bli knuffad. 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Mitt liv är inte så förutsägbart att jag kan svara på det. 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Att behöva vakna på morgonen och gå till skolan. 18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Tror det var på Urban Deli i söndags kväll med min nya bekantskap Feffe. Sen jobbade jag skiten ur mig på måndagen och sen blev jag skitsjuk. 19. Hur stor är din säng? 1,40. 20. Har du stationär eller bärbar dator? En Air och en MacBook. Book’en använder jag som stationär. 21. Sover du med eller utan kläder på dig? I trosor. Inte spets helst utan bomull. 22. Hur många kuddar har du i sängen? Två, med broderade örngott från mormor. 23. Hur många landskap har du bott i? Är värdelös på landskap. Men Värmland, Norrland, Dalarna, Uppland (Kungsholmen) och Sörmland (Södermalm)? 24. Vilka städer har du bott i? Kristinehamn, Luleå, Ludvika, Falun, Stockholm. 25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor inomhus, skor utomhus. Har lite fotfobi. 26. Är du social? Ja. 27. Vilken är din favoritglass? Salty caramel och basilika. 28. Vilken är din favoritefterrätt? Xante, päronlikören. Eller ett ligg. 29. Tycker du om kinamat? Ja, helst som nån annan hämtar hem. Så tjorvigt annars. 30. Tycker du om kaffe? Ja, svagt med mycket mjölk. Men fortfarande hett. 31. Vad dricker du till frukost? Helst juice om jag har det hemma. 32. Sover du på någon särskild sida? På den goda sidan hoppas jag, så jag slipper vakna på fel. 33. Kan du spela poker? Näpp. 34. Tycker du om att mysa/kela? Ja. 35. Är du en beroendemänniska? JA. 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, Johan och hela Finland (självständighetsdagen). 37. Vill du ha barn? Det beror på livsomständigheterna. Kan inte längre svara ett rakt ja eller nej på den frågan. Men jag tycker mycket om barn, har lätt att prata med dem. 38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska. 39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej. Gick tyvärr till sjukhuset när jag hade blodpropp i lungan pga fattade inte allvaret. Men jag överlevde ju. 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng. 41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor, väskor, kläder, resor, mat, träning, bubbel. PRESENTER! 42. Äger du dyrbara smycken? Inte särskilt. 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Nyheterna. Det var ju trist svarat. Danska tv-serien Borgen. 44. Kan du rulla med tungan? Nej. Fast kan göra mycket annat bra med tungan. 45. Vem är den roligaste människan du känner? Matti och Magnus i kombination. 46. Sover du med gosedjur? Vad i hela friden är det för fråga? 47. Vad har du för ringsignal? Den vanliga i iPhone. Hade Robyn förut men den försvann i nån uppgradering. 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej. Mamma och pappa har säkert. 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? 1,5 liter Cola och en oljemålning med en kvinna i röd klänning. 50. Flirtar du mycket? Tror att jag är flirtig rakt igenom, på ett bra sätt. 51. Kan du byta olja på bilen? Hehe, bilen, vilken bil? 52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Kanske rent känslomässigt. 53. Vilken var den senaste boken du läste? Hollywood Girls Club. Lägg av! Man får läsa skit när man är sjuk! 54. Läser du någon dagstidning? NSD och Dagens Nyheter. De andra norrbottniska och stora på nätet. 55. Prenumererar du på någon veckotidning? Fokus av och till. 56. Dansar du i bilen? Nej? 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P1. 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Stödord till en Aftonbladettext. 59. När var du i kyrkan senast? På trettondagen när allra finaste Siri Justina döptes. 60. Är du lycklig? Minns inte.

2 kommentarer

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *