Åsa Petersen

Lillprinsen

4 januari 2012

Jag är så otroligt glad. Jag har gåshud så klart, det får jag alltid när jag är lycklig. Efter många månaders förälskelse hänger Inger Thurfjells “Lillprinsen” på min vägg. Det finns ingen tavla som har betytt mer för mig. Nu släpper jag den aldrig.

Läs mer om Inger Thurfjell, konstnär i Luleå, här.

3 kommentarer

 1. E säger:

  TACK för den inspirerande krönikan i gårdagens nsd om kultur (det kunde likaväl varit jag som skrev den). Jag hoppas det är okej att jag tagit ur ett stycke från den och lagt upp på bloggen? Fortsätt inspirera!

 2. JonasA säger:

  Är den röda kvinnan du, eller är det bara väldigt likt?

 3. Åsa Petersen säger:

  E: Tack! Självklart okej!
  Jonas: Jag tror det är Inger själv, faktiskt. Men om det är likt mig blir jag väldigt glad :)

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *