Åsa Petersen

Bastudebatten sammanfattad

25 februari 2012
Jan Bergsten i NSD den 11 februari: Bastun – ett hot mot demokratin Mitt blogginlägg den 16 februari: Jag skäms över bastubrevet Norrbottens-Kuriren den 17 februari: Kvinnor rasar mot bastubrev Norrbottens-Kuriren den 18 februari: ”Unga kvinnor flyttar från länet” TT den 19 februari: Manlig landshövding – därmed basta Ola Nordebo bloggar på Västerbottens-Kuriren den 20 februari: Öppenhjärtliga bloggar – slutna bastubad Hannah Bergstedt den 20 februari: Öppet brev till Swedish Laplands styrelse Pressmeddelande den 20 februari: Swedish Laplands styrelse tar avstånd från bastubrevet Pressmeddelande den 20 februari: Jan-Erik Jaensson tar tillbaka bastubrevet Aftonbladets ledarblogg den 20 februari: Åsa vann striden mot gubbfläsket Min artikel på Newsmill den 21 februari: Norrbottningarnas ilska mot gubbig bastukultur ger mig hopp SVT Nordnytt den 21 februari: Turistchefen ångrar brevet Ledare i Tidningen Ångermanland den 22 februari: Därmed basta Johan Håkansson i NSD den 24 februari: Kanske har vi alla varit nyttiga idioter Bo Östman på Norrbottens-Kurirens ledarsida den 25 februari: Burgare och bastu – varför så allvarligt? Pressmeddelande den 27 februari: Jan-Erik Jaensson avgår som vd för Swedish Lapland Elsa Rensfeldt i Norrbottens-Kuriren den 27 februari: En skopa på laven

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *