Åsa Petersen

Madelene kan bli Sveriges bästa säljare!

28 mars 2012
Minns ni när jag bloggade om mitt epokgörande besök på Twilfit i Luleå? När jag provade en bh och började gråta? Nu har Madelene Andersson, som hjälpte mig den gången, nominerats till Sveriges bästa säljare. ”Att andas och leva extrem professionalism blandat med omsorg och kärlek är Madelenes hemliga recept för att ge den där extraordinära servicen som varje kund förtjänar”, skriver juryn i sin motivering. Retail Awards är den svenska handelns stora gala som går av stapeln den 7 maj i Stockholm Waterfront Building. Madelene är en av endast tre nominerade i kategorin årets bästa säljare. Till vardags finns hon på Smedjan i Luleå. Jag tror jag får dåndimpen av stolthet!

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *