Åsa Petersen

2014 jag älskade dig

21 december 2014
Det här är min årskrönika, hämtad från Instagram, för att det är så nära dagbok jag kommer nu för tiden. Historien skriver sig ändå så bra inuti, jag har så svårt för att glömma saker. År fogas till år och liv till liv.   jan I januari var jag alldeles nybliven nykterist och valde att berätta det för alla som ville lyssna.   feb I februari slutade jag skriva i Norrbottens-Kuriren. Den infekterade debatten som följde var stökig och svår, för att det blev en diskussion som kom att handla om mig som person. Det gjorde ont men det kunde jag inte visa utåt.   mars I mars tillbringade jag tio dagar hos min bonusfamilj i min tredje hemstad.   april I april blev jag porträtterad av Erling Johansson. En av mitt livs konstigaste nätter.   maj I maj var det näringslivsgala i Luleå. Jag förlorade utmärkelsen ”folkets förebild” med 0,2 procent av rösterna mot basketstjärnan Anna Barthold. Det var en ren ära, särskilt i så fin frisyr.   juni I juni firade jag midsommar i Nice, med några av de finaste människorna som finns. Sebastian blev en vän för livet.   juli I juli åkte jag på minisemester med Anders. Vi lyckades inte rädda fågelungen som vettskrämd hoppade på ett brutet ben längs Mariefreds kullerstensgator. Vi försökte ringa hela Mälardalens veterinärer men dom hade semester allihop.   aug I augusti skrev jag under anställningspappren på Kommunal och sen drog jag.   sept I september var det valspurt. Annelie och jag lärde känna varandra på resor till typ överallt.   okt I oktober minns jag bara att jag köpte klänningar. Var nog rätt slut efter valet.   nov I november flyttade jag äntligen in i Hornstull.   FullSizeRender (1) I december hade jag inflyttningsfest för mina vänner. Om det är något som sammanfattar mitt 2014 är det alla nya relationer, som kommer att hålla länge länge. Ni vet vilka ni är och ni gör mig lycklig.

2 kommentarer

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *